Image Alt

Ioana Stan

Apartament decorat în stil minimalist cu note de eleganță

Minimalismul este un stil de viață. Stilul oamenilor care iubesc simplitatea vieții și vor să se bucure de fiecare zi. Oricât de simplă pare simplitatea, amenajarea unei locuințe în stil minimalist este o adevărată provocare. De aceea, materialul de astăzi vă prezintă încă un proiect drag sufletului nostru.  

Un decor minunat, care îmbină minimalismul cu eleganța, într-un mod unic, pentru a transmite bucurie și liniște. Cel mai frumos ”acasă” din lume este cel în care ne simțim bine cu noi și cu cei dragi nouă. Vă vom prezenta în rândurile care urmează un întreg concept de decor, piesele de mobilier, culorile alese și efectul creat cu ajutorul acestora. 

Spațiile mici sunt oportunități pentru open space-uri de vis 

De cele mai multe ori, oamenii se îngrijorează în privința spațiilor mici, crezând că nu vor putea să își pună ideile în aplicare. Nu există colțișor al casei pentru care să nu găsim o soluție de design. De aceea, apartamentul de astăzi aduce în prim-plan un open space minunat, care îmbină living-ul cu dining-ul și bucătăria. Am păstrat același stil de design și aceeași paletă cromatică pentru a crea echilibru vizual. Nuanțele de alb și crem sunt preferatele stilului minimalist, deoarece ele induc pacea în minte și în suflet. Un efect surprinzător este oferit de acele detalii aurii care amprentează casei un rafinament aparte. Masa de cafea compusă din forme geometrice este o piesă de statement care se armonizează perfect cu restul pieselor de mobilier. Fotoliul și scaunele cu textură de catifea oferă un aer cozy, iar nuanțele vii și puternice ale acestora amintesc de frumusețea cerului la apus, când rozul se împletește cu nuanțele de albastru. Abundența de alb induce calm, iar rafturile încastrate în perete sunt un mod impresionant de a-ți expune obiectele preferate.  

Ferestrele mari și perdeaua albă inundă apartamentul cu multă lumină ceea ce creează senzația de spațiu aerisit, mărind vizual living-ul. Tablourile, plantele, pernele decorative și covorul sunt menite să ofere personalitate întregului decor. Adevăratul confort este creat prin acele accesorii alese cu sufletul. Șemineul se integrează perfect în design-ul minimalist, iar textura de marmură creează un efect estetic plăcut, luxos chiar.  

Simplitatea unui dormitor rafinat 

Stilul minimalist se bucură de spațiu. Practic, una dintre regulile principale este reducerea pieselor de mobilier. În cazul apartamentelor de mici dimensiuni, această regulă este perfectă pentru o atmosferă în care să simți că poți să respiri în voie. Dormitorul este compus din dulapuri încastrate în perete, a căror design face parte din povestea despre eleganță și rafinament a întregului apartament. Nuanțele de crem și alb, pudrate cu puțin roz oferă bucurie și feminitate. Mai mult spațiu înseamnă mai multă relaxare, iar culorile alese induc sentimentul de liniște pentru un somn plăcut și odihnitor.  

Stilul minimalist este o alegere perfectă pentru apartamente sau case care nu sunt foarte generoase în privința spațiului. De cele mai multe ori, stilurile de design selectate, se pot condimenta cu detaliile dorite și se pot personaliza după placul inimii. Conceptul prezentat astăzi este perfect pentru persoanele care vor să își calmeze gândurile și să își simplifice viața, fără a uita să se bucure de aceasta.  

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor