Image Alt

Ioana Stan

Apartament de poveste, decorat în stil elegant

Oamenii care doresc să fim parte din povestea lor de amenajare sunt inspirația noastră în crearea noilor concepte de design. Creativitatea înflorește atunci când întâlnim suflete frumoase, a căror magie încercăm să o amprentăm, în fiecare colțișor al noului decor.  

Proiectul de astăzi este o filă de basm, cu iz rafinat și parfum floral dulce. Pentru că noi credem cu adevărat în puterea inspirației vă vom prezenta în rândurile care urmează ultimul proiect realizat.  

Mult alb și bucățele de natură 

Albul este o culoare dragă nouă, dar și celor care iubesc eleganța și simplitatea. De altfel, eleganța a fost lait motiv al întregii amenajări. Utilizarea nuanței alb pentru suprafețe și piese de mobilier mărește vizual spațiul, creând o atmosferă aerisită, în care te simți liber și relaxat.  

Pentru zona de living am optat pentru nuanțe dulci de alb, ușor calde, asemeni unui desert. Canapeaua din piele se îmbină armonios cu grația lemnului masiv, utilizat pentru consolă și măsuța de cafea. Contrastul alb și negru este o poezie despre armonie, despre echilibru și frumos. Accesoriile rafinate păstrează o tentă aurie, ca simbol al prosperității.  

Comoda imită textura metalică a mesei de cafea creând armonie, iar vaza cu flori proaspete este o bucurie pentru privire.  

Un efect impresionant este creat prin peretele cu inserții din lemn, care separă zona de dining de living. Culoarea maro creează căldură și induce o atmosferă cozy. Prezența șemineului definește sentimentul plăcut de acasă, iar covorul oferă un confort desăvârșit.  

Bucătăria și dining-ul sunt un tot unitar, care se remarcă prin rafinamentul texturii de marmură. De asemenea, mobilierul alb creează un design contemporan și elegant în același timp.  

Detaliile pieselor de mobilier sunt o reinterpretare a stilului burghez, în timp ce textura de piele este prezentă și în tapițeria scaunelor, iar corpul de iluminat de tip bijuterie generează un spectacol vizual.  

Scaunele de bar cu textură din catifea se complementează perfect cu detaliile mesei din marmură, precum într-o melodie ritmată. Textura marmorată este prezentă și în faianța din bucătărie. Mobilierul alb al bucătăriei este ușor minimalist, fiind condimentat de corpul suspendat din lemn, care îndulcește spațiul. Corpurile suspendate creează un efect romantic în această lume a simplității. În întreg spațiul, culoarea gri se dezvăluie în diferite nuanțe, creând un efect vizual special, care scoate din monotonie întreaga încăpere.  

Inspirație exotică și mai multă eleganță 

Eleganța este prezentă până în cele mai mici detalii chiar și în baie. Aici, ne-am lăsat purtați de val pe plaje exotice și am ales o nuanță specifică nisipului, alături de un tapet cu palmieri, care vor crea zilnic impresia unei zile de vară. Piesa de statement a băii este oglinda masivă, cu inserții aurii și corpurile de iluminat suspendate, care amintesc de stilul oriental.  

Întreg proiectul exprimă lux, grație și prospețime. Prezența naturii se simte la fiecare pas, iar accesoriile elegante sunt cele care condimentează întreaga atmosferă. Prezența unor rame foto, a unei vaze sau poate a unei oglinzi, poate să facă adevărate minuni pentru casa ta. Culorile calde și utilizarea predominantă a nuanțelor de alb creează senzația de spațiu, în ciuda suprafeței reduse a apartamentului.  

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor