Image Alt

Ioana Stan

Cum să îți reinventezi casa

Reamenajările interioare sunt precum zilele de primăvară. Proaspete, luminoase și pline de culoare, toate proiectele de redecorare oferă un suflu nou casei tale. Proiectul de astăzi este despre eleganță și echilibru, într-o casă modernă și armonizată în linii, culori și stări de spirit.

Simplitatea punctată de detalii de tip bijuterie definește întregul concept, iar catifeaua învăluie casa într-un confort aparte.

Dormitor

Dormitorul este un spațiu magic al casei. Aici, ne încărcăm cu energie pozitivă și de aceea decorarea necesită multă atenție. Am ales albul ca nuanță de bază, pentru că acesta relaxează mintea și liniștește gândurile. Această simplitate a pereților și a mobilierului a permis utilizarea culorii mov pentru cadrul patului. Întreg decorul este îndulcit prin nuanțele de liniște, roz prăfuit și crem, iar draperiile sunt inspirate din calmul naturii prin nuanța pământie. Dormitorul are integrată o mică zonă de birou, pentru că cele mai bune idei iau naștere atunci când mintea e liniștită.

Living

Living-ul este fascinant. Am ales nuanța de gri ca reper, pentru că este neutră și se poate combina cu ușurință cu alte culori minunate. Mobilierul simplu, cu linii drepte și detalii argintii oferă senzația de spațiu aerisit. Covorul crem oferă un plus de confort, iar toate detaliile metalice creează o atmosferă rafinată, elegantă. Un accesoriu aparte sunt corpurile de iluminat de tip bijuterie, care întrerup liniștea încăperii și scot din anonimat întreaga încăpere.

Piesa de rezistentă este tapetul care ocupă un întreg perete, fiind inspirat din celebra primăvară japoneză cu petalele delicate, a căror culoare oferă farmec zonei de living.

Dining

Zona de dining este una cu totul specială. Am păstrat inspirația naturii și aici prin nuanțele de maro, care se îmbină plăcut și creează un aspect vizual liniștitor. Întreg decorul este punctat prin culoarea roz și delicatețea catifelei scaunelor. Masa de mari dimensiuni amintește cu nostalgie de acel îndemn al copilăriei ”Toată lumea la masa” și creează spațiul necesar pentru conversații interminabile și amintiri de neuitat. Un detaliu aparte este peretele de tip raft, cu obiecte care aduc fericire și a căror design se integrează perfect în atmosferă.  Comoda impunătoare amintește de zonele de dining specifice filmelor clasice, iar tabloul de deasupra acesteia generează mister și atrage privirea.

Holul

Holul casei are un aer clasic,  cu aceleași nuanțe de maro, păstrate atât în cazul scării interioare cât și în cazul podelei și ușilor. Pereții colorați scot din anonimat întreaga încăpere, iar nuanțele albastre oferă optimism și bună dispoziție încă de la intrarea în casă.

Întreaga casă are o calmitate aparte, transpusă prin nuanțele blânde folosite în decorul acesteia. Întotdeauna, conceptele de design interior sunt inspirate din personalitatea proprietarilor și din ideile acestora cu privire la casa de vis. Adevărata bucurie este să creăm o atmosferă, o stare de spirit care se potrivește așteptărilor celor care vor locui în noul spațiu. O altă sursă de inspirație este natura, a căror culori ne îndeamnă la liniște și ne apropie mai mult de cine suntem cu adevărat. Conceptul de astăzi își dorește să facă din simplitate un stil de viață și să ofere în același timp personalitate și emoții pozitive prin câteva culori și detalii unice.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor