Image Alt

Ioana Stan

Sfaturi in amenajarea biroului

Creativitatea și energia începe într-un loc de poveste, care îți oferă acea poftă de a muta munții din loc. Biroul este un spațiu magic în care creația este la cote maxime. Mediul în care lucrăm ne influențează puternic performanța și starea de spirit. Oamenii funcționează cel mai bine în contexte diferite, în funcție de personalitatea fiecăruia. De aceea, în fiecare concept integrăm și câteva grame de suflet, alături de ceea ce oamenii iubesc cel mai mult.

Astăzi este despre crearea biroului perfect, folosind piesele de mobilier potrivite și câteva sfaturi esențiale pentru armonie și echilibru vizual.

Armonia liniștește mintea, iar atmosfera potrivită îți dezvoltă ideile creative.

Biroul perfect începe cu…un birou

Piesa centrală a fiecărui spațiu de lucru este biroul. Alegerea acestuia este o mare responsabilitate, întrucât dictează design-ul încăperii, influențând și sesiunile tale de lucru. Îți recomandăm să optezi pentru un birou spațios, din materiale premium, care să te bucure în fiecare zi. În funcție de personalitatea ta și de preferințele în materie de design poți să optezi pentru un birou negru auriu, ideal pentru un design elegant, sau dacă ești puțin nostalgic, îți recomandăm un birou Buckingham cu top din piele neagră. De asemenea, poți să optezi și pentru un birou din lemn mango, în cazul în care ești o fire mai pragmatică și iubești minimalismul. Apoi, după marea alegere a biroului îți vei putea alege și un scaun, în același ton, ținând cont de caracteristica confortului. Scaunele de birou din pânză sau piele ecologică sunt alegeri perfecte, care oferă confort și susțin mușchii spatelui în timpul orelor petrecute în șezut.

Ideile au nevoie de lumină

Lumina naturală este cea care îmbunătățește starea de spirit și implicit impulsionează ideile mărețe. De cele mai multe ore, Soarele nu ne poate fi alături în toate orele în care muncim. Studiile arată că oamenii se simt lipsiți de energie în lunile de iarnă atunci când nu sunt expuși la lumina Soarelui. Așadar, iluminatul rămâne o soluție perfectă pentru a face lumină în minte și în suflet. Atunci când vorbim de birou, sursele de iluminat sunt diverse și se pot integra cu ușurință în decor. Dacă proiectul tău de design începe cu biroul, atunci va trebui doar să alegi un corp de iluminat

Amprenta personală, cireașa unui birou perfect

Birourile sunt despre productivitate, logică și ordine. Atmosfera perfectă se creează însă prin elementele care te definesc. Acele mici obiecte și accesorii care creează sentimentul plăcut de „acasă”. Fie că vorbim de o ramă foto cu oamenii dragi, un accesoriu care te inspiră, o culoare care te trezește la viață sau poate un covoraș în același stil cu restul încăperii, toate acestea sunt menite să îți facă zilele mai frumoase. Indiferent de ce obiecte alegi pentru a personaliza biroul, asigură-te că sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a crea un mediu în care să te exprimi în voie.

Biroul este un spațiu special, iar contextul pandemic actual ne-a demonstrat tuturor cât de important este să avem un colț al nostru, special creat pentru a lucra. Biroul este cea mai bună modalitate de a separa viața personală de cea profesională, iar decorul acestuia poate fi o aventură plină de entuziasm atunci când urmezi stilul preferat și armonizezi culorile astfel încât să creezi echilibru. Pentru a obține exact biroul pe care ți-l dorești îți recomandăm să începi tocmai cu piesa e mobilier centrală, biroul de lucru, pe care îl regăsești aici, în universul birourilor, într-o mulțime de culori, forme și dimensiuni. După acest pas, urmează aici pasul doi, alegerea scaunului de birou, iar restul este imaginație și pasiune pentru frumos.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor