Image Alt

Ioana Stan

Cum să integrezi culoarea anului 2022 în design interior

Anul 2022 este un mix de albastru vibrant cu tente de roșu-violet. Very Peri, culoarea anului 2022, este despre puterea de a te reinventa, de a-ți scrie povestea așa cum ți-o dorești. Influențată de contextul actual, nuanța este menită să aducă optimism și bucurie zilelelor din acest nou an.

De aceea, decorul interior este prima modalitate de a-ți rescrie povestea într-un nou context. Iată cum poți să integrezi culoarea anului în design-ul casei tale, astfel încât să îți asezonezi atmosfera cu o nouă lumină și cu o notă de creativitate.

Piesele de mobilier statement

Atunci când vrei să integrezi o nouă culoare, fără un proces de redecorare, îți recomandăm piesele de mobilier de tip statement. Piesele statement se mai numesc și mobilier de accent și pot lua forma unui tablou, a unui fotoliu, sau se pot transforma într-o măsuță de cafea sau poate chiar o decorațiune mai atipică. În cazul în care ai un decor în care predomină culorile neutre, piesele statement sunt cea mai bună alegere.

Pete de culoare în diverse colțuri ale casei

Very Peri este despre creativitate. Așadar, poți să începi să îl integrezi în biroul în care îți desfășori activitatea. Poți face acest lucru fie printr-o ceașcă de cafea, o agendă, o lampă de birou sau orice alt obiect în nuanțele Very Peri. Astfel, o să creezi o energie aparte care te va inspira la viitoare proiecte.

Very Peri pentru o atmosferă relaxantă

Very Peri este o nuanță caldă, perfectă pentru dormitor. În acest caz, nu ai nevoie de schimbări majore ci poți să apelezi la diferite trucuri cu utilizarea unei lenjerii noi de pat, sau poți să incluzi accesorii de tipul covoare sau perne, sau chiar draperii și tablouri. În acest mod creezi o atmosferă cozy, în care te vei relaxa de fiecare dată și reîmprospătezi în același timp întreg decorul.

Peretele accent pentru un decor cu personalitate

În cazul în care îți dorești schimbări majore și ești îndrăzneț, îți recomandăm să încerci să creezi un perete accent în nuanța Very Peri. Acesta poate fi realizat prin vopsire sau prin aplicarea unui tapet cu modele interesante. În acest fel vei face primăvară în casa ta și vei trezi la viață design-ul existent.

Nuanțe de optimism în baie

Probabil atunci când spunem redecorare de foarte puține ori luăm în considerare baia. În acest spațiu îți setezi starea încă de dimineață, iar Very Peri este o nuanță plină de optimism, ideală pentru baia ta. Aici poți crea o atmosferă specială cu un simplu covoraș sau poate cu un perete special cu tapet.

Culoarea anului nu este neapărat despre a fi în trend ci despre a învăța să descoperi bucuria și magia fiecărei zile. Very Peri aduce doza aceea de optimism de care avem nevoie cu toții. Integrarea acestei nuanțe în design-ul casei tale oferă o atmosferă plăcută și schimbă complet decorul. Așa că dacă ți-ai propus să începi o viață nouă sau să o iei de la capăt, un proces de redecorare îți poate sprijini obiectivele. Într-un mediu nou te simți mai energic, iar utilizarea unei nuanțe vibrante în decor creează bucurie.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor