Image Alt

Ioana Stan

Mobilier alb pentru baie și bucătărie

Sezonul rece ne inspiră! Oamenii sunt oglindă, de aceea fiecare vede ceea ce are interior și rezonează cu acele lucruri care aduc bucurie. La Primera Interiors, descoperim frumusețea fiecărui anotimp și o valorificăm în concepte menite să aducă bucurie. Iarna este despre zăpadă și nuanțe de alb. Așadar, astăzi îți vom oferi câteva sfaturi utile, pentru a-ți decora bucătăria sau baia cu un mobilier alb.

Albul înseamnă perfecțiune și liniște. Mai mult decât atât, atunci când alegi un mobilier simplu, te poți juca cu accesoriile și cu nuanțele celoralte elemente, pentru a crea un spectacol vizual.

Combină stiluri și nuanțe

Mobilierul alb poate crea o atmosferă rece. Astfel, este important să combini unul sau chiar mai multe stiluri menite să ofere viată încăperii. Un truc eficient este să suprapui mai multe nuanțe de alb, în diferite zone ale bucătăriei. În acest mod vei oferi dimensiune spațiului. Poți utiliza un anumit tip de alb pentru tapițeria scaunelor și alte nuanțe pentru blatul insulei, pereți sau chiar tavan. Pentru bucătărie, mobilierul alb se îmbină perfect cu aerul cozy al unui parchet de lemn, cu nuanțe inspirate din Natură. În cazul băii, mobilierul alb poate fi asezonat cu un tapet colorat, sau poate chiar o gresie în tonuri colorate.

Stil contemporan ”all-white”

În cazul în care ești o persoană care iubește viața simplă, stilul contemporan este cea mai bună alegere pentru tine. Astfel, poți opta pentru alb pentru absolut toate elementele din bucătărie. Pentru a evita monotonia poți condimenta întreaga atmosferă cu nuanțele metalice ale echipamentelor de bucătărie sau ale mânerelor de sertare. Acest tip de bucătărie este cel mai bun mod de a aduce perfecțiunea în viața ta și de a oferi minții liniște.

Alb și puțin rustic

Pentru cei care adoră stilul rustic, mobilierul alb este modalitatea ideală pentru a oferi bucătăriei un aer contemporan și ușor industrial. Astfel, poți combina un perete din cărămidă, sau un tapet care imită cărămida, cu un mobilier alb, alături de un parchet din lemn. Elementele rustice oferă căldură, în timp ce nuanțele de alb ale mobilierului creează armonie vizuală.

Baie în contraste

Albul înseamnă curățenie și momente de pace. De aceea, alegerea unui mobilier alb este potrivită băii. Cea mai bună parte a nuanțelor de alb este flexibilitatea. Acest lucru îți permite să dai frâu liber imaginației și să te lași purtat de val în texturi de marmură, tapet cu motive florale, sau poate chiar accesorii metalice. Baia nu este o încăpere monotonă, din contră, primele momente ale zilei încep aici, de aceea trebuie să te asiguri că vei crea o atmosferă plăcută. Secretul este să condimentezi monotonul alb cu accesorii, culori sau elemente menite să te relaxeze și să creeze un cadru care te eliberează de stres la finalul zilei și te încarcă cu energie pozitivă, în primele momente ale dimineții.

Alb și note de personalitate

Dacă îți place mobilierul alb însă urăști monotonia, îți recomandăm să optezi pentru două scheme de culori. Astfel, poți menține un mobilier alb, pe care să îl scoți din tipare cu o nuanță îndrăzneață, chiar electrică, pe care să o folosești la blaturi, tapițerii, corpuri de iluminat sau alte accesorii. Întregul contrast se poate îndulci cu un corp din lemn sau nuanțe de bej, crem, maro.

Integrăm mobilierul alb în acele concepte special create pentru cei care iubesc perfecțiunea. Albul oferă o stare specială de serenitate și liniștește mintea. Baia și bucătăria sunt încăperile în care petreci o mare parte din viață, de aceea îți recomandăm să alegi doar ceea ce te bucură, pentru că a-ți face lumea mai frumoasă este responsabilitatea ta.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor