Image Alt

Ioana Stan

Inspiratie la culoare în proiecte de design interior

Îmbinarea culorilor este principiul de bază al design-ului interior. Culorile creează stări și emoții și doar cu ajutorul acestora putem să construim o atmosferă specială. Unul dintre cei mai dificili pași în redecorarea casei sau în crearea unui concept de decor este alegerea culorilor. Atunci când trebuie să îți decorezi casa, nu mai ești sigur dacă culorile tale preferate chiar sunt cea mai bună alegere.

Tocmai de aceea, astăzi ne-am propus să îți fim inspirație și să îți propunem câteva palete de culori, utilizate în proiectele de design interior, marca Primera. Frumosul se naște din inspirație și pentru că noi credem cu tărie în puterea culorilor, iată câteva propuneri perfecte pentru casa ta.

Nuanțe de liniște & energie pozitivă

Unul dintre proiectele noastre preferate este în nuanțe de roz pal, alb, nud și albastru sau nuanțe de liniște, așa cum le mai numim noi. Dacă veți privi pozele de mai jos veți avea o senzație de revigorare. Practic întreg conceptul este o zi de primăvară eternă. Nuanțele de alb și nud sunt perfecte pentru o atmosferă liniștită. Această combinație creează senzația de prospețime și oferă lumină întregii case. Pe alocuri, monotonia este condimentată cu note de albastru sau cu câteva accesorii strălucitoare, menite să ofere eleganță.

Grandoare în nuanțe reci

Un alt proiect de suflet este în nuanțe reci de această dată. Eleganța și luxul sunt prezente la fiecare pas, iar paleta cromatică creează o atmosferă specifică unui castel sau unui mare conac, din vremuri de poveste. În acest concept am îmbinat notele de gri, cu nuanțe de albastru și mov. Pe alocuri electricitatea acestor nuanțe, a fost estompată prin câteva note de maro și crem, menite să creeze armonie vizuală. Întreg design-ul a fost punctat prin nuanțele de auriu, care oferă încăperii un aspect grandios.

Multă culoare

Oamenii cu o personalitate colorată au nevoie de mai multă culoare în viața lor. Nuanțele preluate din natură, precum maro sau bej se îmbină perfect cu multitudinea de culori a accesorilor sau pieselor de mobilier. Uneori, pereții în culori puternice trezesc la viață încăperea iar texturile cu multe elemente colorate oferă o atmosferă plină de bucurie. Dacă iubești culorile și nu reușești să te decizi ce să alegi, acest concept este ideal pentru tine.

Alegerea culorilor perfecte începe cu tine. Atunci când începi să te cunoști mai bine pe tine vei știi ce ți se potrivește cu adevărat. Poți să începi să privești mai atent lumea și să observi ce culori îți aduc bucurie. Petrece timp în natură și fii deschis atunci când intri într-o nouă casă, un nou restaurant sau orice alt tip de clădire. Culorile sunt pretutindeni și doar așteaptă să fie descoperite și apreciate.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor