Image Alt

Ioana Stan

Proiect de design interior – Timeless Luxury

Design-ul in note luxoase este despre oamenii cărora le place sa savureze viața, clipă cu clipă și să se bucure de fiecare moment. Adevăratul farmec al caselor decorate în stil elegant și luxos este sentimentul de a te simti special si de a ieși din tiparele clasice.

Articolul de astăzi transpune în cuvinte unul dintre cele mai prețioase proiecte realizate, apartamentul Timeless Luxury, în care timpul stă în loc prin detalii strălucitoare și obiecte care te fascinează de la prima privire.

Bucătărie open space & living în notele eleganței

Îmbinarea bucătăriei și a livingului în aceeași poveste despre stil și eleganță este o adevărată provocare. În acest proiect, ne-am lăsat ghidați de un singur cuvânt: strălucire. Astfel, am amenajat bucătăria în nuanțe de alb și gri, îndulcite de parchetul maro, inspirat din frumusețea naturii. Mobilierul de bucătărie și scaunele au o culoare caldă, menită să armonizeze întreaga încăpere, iar catifeaua și accesoriile metalice învăluie totul într-un aer luxos.

Masa de dining este o prezență aparte în încăpere, care impune prin forma și dimensiunea sa. Potrivită pentru o familie numeroasă, sau pentru o viață socială activă, masa de dining este creată din sticlă în nuanțe calme de maro și bej. Farmecul acesteia este dat de scaunele din catifea, care oferă prospețime decorului, alături de candelabrul amplasat deasupra pentru a marca importanța unității și pentru a oferi o eleganță aparte întregii amenajări.

Living în nuanțe metalice cu un amestec de catifea

Bijuteria casei este living-ul, un amestec fascinant de catifea, strălucire și un plus de auriu. Nuanțele metalice accentuează stilul elegant, iar covorul crem oferă căldură încăperii. Tendința strălucitoare este menținută și în cazul accesoriilor precum draperii și perne decorative, sau chiar măsuțe de cafea, menite să contureze o atmosferă confortabilă, dar sofisticată în același timp. Simetria predomină în întreaga încăpere, fiind accentuată de forma perfectă a canapelei, precum și de formele geometrice ale pieselor de mobilier.

Dormitoare unice

Luxul atinge cote înalte în cadrul dormitoarelor, unde abundența și strălucirea metalelor prețioase ne-a fost sursă de inspirație. Pereții încastrează frumusețea auriului, care se îmbină perfect cu nuanțele de crem, auriu și albastru. Notele de crem, nuanțele naturale de maro și rozul draperiilor creează o atmosferă feminină, liniștitoare și senină.

Cel de al doilea dormitor este de mari dimensiuni, ceea ce îi asigură o atmosferă aerisită. Nuanțele de albastru și auriu creează un cadru perfect pentru relaxare și visare. Candelabrul impunător oferă strălucire încăperii, iar draperiile roz îndulcesc întregul decor.

Mobilierul elegant, cu texturi catifelate, patul capitonat și noptierele cu detalii luxoase crează o încăpere în care frumosul și bunul gust sunt prezente la orice pas.

Baia eleganței

Baia Timeless Luxury este inedită, cucerind prin elementele atipice utilizate în cadrul acesteia. Astfel, piesele clasice de mobilier se întrepătrund cu nuanțele electrice de albastru și cu piesele de mobilier care inspiră confort. Textura de marmură și întreg design-ul băii sunt menite să ofere o stare de bine, la fiecare ritual de îngrijire.

Proiectul Timeless Luxury este despre bun gust, despre a găsi frumosul în fiecare obiect, piesă de mobilier sau accesoriu. Întreg design-ul este special creat pentru a face sărbătoare din fiecare moment. Recomand cu căldură design-ul luxos persoanelor rebele, pasionate de strălucire și de tot ceea ce înseamnă eleganță.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor