Image Alt

Ioana Stan

Perfect Cloud, concept de design al familiei moderne

Atunci când ni se cere să descriem casa ideală în câteva cuvinte, mereu ne vine în minte ideea de nor. Cred că ”acasă” este acolo unde te simți în propriul tău nor de confort. De la acest gând a pornit și proiectul nostru ”Perfect cloud”, o reinterpretare a confortului în linii contemporane cu accente moderne și câteva detalii ”cozy”.  

Perfect Cloud este apartamentul omului modern, care se află prins între task-urile zilnice și își dorește să se întoarcă mereu acasă la un loc a cărui simplitate și linii regulate îi liniștesc mintea, iar decorul cu accente luminoase îi îmbunătățește starea de spirit.  

Living modern, cu note elegante 

Livingul este expresia confortului, îndulcit pe alocuri de accesorii elegante. Îmbinarea armonioasă a nuanțelor de crem cu liniștea și personalitatea albastrului, oferă o atmosferă liniștită, care relaxează privirea. Textura florală se transformă în personajul principal al încăperii, care creează o armonie aparte în combinație cu accesoriile aurii. Acestea oferă bun gust încăperii și un plus de strălucire design-ului plăcut în nuanțele calmului.   

Bucătăria perfectă 

Bucătăria inspiră la creativitate și momente de neuitat alături de cei dragi. Nuanțele pastelate de roz se armonizează perfect cu notele de gri, oferind confort. Alegerea mesei circulare își dorește să accentueze unitatea la nivelul familiei, iar accesoriile aurii oferă un strop de rafinament întregii încăperi.  

Combinarea dining ului cu bucătăria este fascinantă și practică în același timp. Brusc bucătăria se transformă într-o oază de liniște în care poți să te exprimi culinar, dar să fii și aproape de oamenii dragi, în jurul mesei, cu ale sale scaune roz prăfuit, aici fiind colțișorul unde se creează cele mai frumoase momente.  

Dormitoare cu accente de personalitate 

Apartamentul are două dormitoare, fiecare purtând urmele de personalitate ale proprietarilor. La Primera ne place foarte mult să creăm un concept care poartă și amprenta celor care locuiesc în casă. Unul dintre dormitoare are un aer clasic, cu nuanțe deschise de alb, crem, accentuate de notele de gri. Întreaga atmosferă degajează calm și te provoacă la relaxare. Vedetele încăperii sunt tabloul multicolor și toaleta de machiaj, feminitatea fiind cea care domină încăperea. 

Cel de al doilea dormitor este o cameră de adolescent, care se remarcă printr-un aer ușor masculin. Întreaga încăpere este conturată în nuanțe de albastru și crem, creând o atmosferă sobră, dar calmă, un design cu linii drepte și forme geometrice simple, care parcă îți mai așază gândurile.  

Baia modernă urmează un design contemporan, îmbinând plăcut texturile de marmură cu zonele de alb sau roz pastel, un cadru perfect pentru a-ți începe zilele agitate. Un alt spațiu interesant al casei este camera de studiu, o încăpere care cucerește prin simplitate, lipsită de accesorii pentru a focaliza întreaga atenție asupra studiului.  

Proiectul ”Perfect Cloud” este genul de concept care te inspiră de la o simplă privire. Întregul design a fost construit pe principiile esteticii și simplității. Spațiul de ”acasă” are propria magie pentru fiecare dintre noi. În decorurile marcate de simplitate, sau de note de culoare plăcute privirii, mintea se relaxează. Recomandăm întotdeauna acest timp de concept de locuință oricărei familii moderne, care iubește să îmbine utilul cu plăcutul. 

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor