Image Alt

Ioana Stan

Mobilier și decorațiuni din lemn: alegerea clasică pentru interioare elegante

În prima parte a procesului de construire a identității locuinței tale e important să fie inclusă partea de alegere a materialelor preferate. Mobilierul și decorațiunile pe care le preferi au cu siguranță un element constitutiv comun, care poate fi materialul din care e realizată fiecare piesă în parte.

Azi vreau să-ți arăt și să-ți scriu aici despre mobilierul și accesoriile de amenajare din lemn- un material clasic și care oferă prestanță fiecărei încăperi în care e așezat corect.

Mobilierul de lemn e în continuare unul dintre cele mai alese de clienți, atât pentru dormitoare, walk-in closets sau, mai recent, și pentru bucătării sau băi. Fiind un material clasic, se poate integra ușor în orice tip de cameră, iar dacă iubești masivitatea lui, poți crea cursivitate în trecerea dintr-o încăpere în alta doar cu elemente din lemn. 

Începând de la dormitor, până la baie, o să enumăr câteva dintre piesele de mobilier sau accesorii din lemn pentru care poți opta și te invit apoi să le vizionezi și în imagini.

Pentru dormitor ai opțiunea unei tăblii de pat din lemn, care să continue firesc cadrul patului. De asemenea, noptierele, dulapul, măsuța de machiaj sau tablouri cu rama din lemn pot completa unitar camera.

Opțiuni numeroase sunt și în ceea ce privește baia. Aici poți alege un parchet masiv, dulapuri și blatul pentru chiuvetă din lemn, iar pentru accesorii poți folosi suporturi din lemn, sau ghivece cu farfurioara din lemn.

Pentru bucătărie și living ai de unde alege. De la un blat sau corpuri de bucătărie din lemn, o masă de dining masivă, o bibliotecă din lemn cu lumini elegante și până la riflaje separatoare sau decorative, sunt nenumărate opțiuni.

Te las acum cu câteva poze din proiectele trecute, imagini în care predomină alegerile lemnoase și care îți vor demonstra eleganța și clasicitatea mobilierului și a decorării cu materiale din lemn. Multă inspirație îți doresc!

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor