Image Alt

Ioana Stan

Casa ta- locul hobby-urilor tale

Casă dulce casă e o expresie des folosită, care încorporează dragostea față de spațiul în care îți desfășori cea mare parte din viața personală. Iar pentru ca acest loc să fie unul în care să te reîntorci la finalul fiecărei zile cu drag, e important să ți-l construiești astfel încât să fie și centrul hobby-urilor tale cele mai dragi.

În acest articol, am selectat o galerie foto adunată din câteva proiecte centrate pe pasiunile familiilor, pentru a te inspira să construiești în casa ta și spații pentru hobby-urile tale.

În funcție de spațiul locuinței, alocarea unei zone pentru activitățile care te pasionează poate fi integrată în conformația camerei sau nu. Pentru hobby-urile mai puțin ,,expansive”, cum ar fi board game-urile, jocul de șah sau jocurile de cărți, poți alege să organizezi dintr-o măsuță sau câteva rafturi spațiul pentru ele. La fel poți face și cu pasiunile estetice și din zona de beauty. O măsuță pentru machiaj amplasată în dormitor, alături de un puf de mici dimensiuni pot fi ușor integrate în orice cameră, chiar și în cele de mici dimensiuni.

Pentru pasiunile care necesită spațiu de depozitare, îți ofer câteva tips & tricks pentru a le include și în locuințe mai mici.

Ești cititor avid și casa ta nu permite o bibliotecă amplă? Improvizează. Adaugă rafturi sub birou, în spatele patului din dormitor, sau chiar pe o comodă la intrarea în locuință. Tot ce contează e ca spațiile pe care le creezi pentru cărți să fie bine integrate în decorul camerelor, în rest, lasă imaginația să te ajute.

Cânți la un instrument sau iubești muzica și ai echipamente care ocupă mult spațiu? Nu e necesar să le păstrezi depozitate jos, ci le poți agăța în sisteme elegante pe un perete pe care să faci focus către zona muzicală. Un tapet tematic poate forma fundalul pe care să fie așezate instrumentele, astfel că va scoate ușor încăperea din anonimat.

Desigur, hobby-urile care necesită spații mai mari: înotul, golful, biliardul sau alte diverse tipuri de activități fizice pot face parte din casa ta doar dacă au o cameră special rezervată lor, dar și în acest caz, dacă pasiunea e suficient de prezentă în viața ta, poți renunța la o cameră pentru reconfigurarea ei în spațiu de antrenament.

Oricum ar fi locuința ta, pasiunile o țin vie, pentru că îți oferă energia pe care o emani înapoi în locuință atunci când le practici. Așa că ține cont de amenajarea unui spațiu pentru hobby-urile tale și bucură-te de casa- centrul pasiunilor tale.

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor