Image Alt

Ioana Stan

close up project: casa timeless luxury

Te caracterizează un stil elegant? Îți plac detaliile și accesoriile atent alese, cu bun-gust și care oferă prestanță oricărei încăperi? Atunci proiectul pe care ți-l voi prezenta azi cu siguranță te va fascina.

Povestea casei a pornit de la nevoia de a construi și a amenaja cu materiale premium, calitative și durabile. Decorarea a început cu stabilirea unui moodboard, constând în câteva obiecte de decor deosebite, culori și materiale speciale. Peste această etapă, am completat cu crearea atmosferei din fiecare cameră, dată în primul rând de alegerea lavabilului. Pentru că dorința clientului a fost crearea de spații somptuoase, atent accentuate în detalii, am ales nuanțe elegante de gri, atât pentru pereți, dar și pentru unele draperii. 

Continuarea selecției de culori am făcut-o cu tonuri contrastante de bleumarin, pentru unul dintre dormitoare și una dintre băi și bej pentru celălalt dormitor. 

Pentru partea de materiale, am optat pentru alegeri durabile și elegante. Marmura, parchetul din lemn de esență tare, oțel solid.

 Un alt aspect deosebit de important în meținerea atmosferei luxos pigmentată a constituit-o alegerea corpurilor de iluminat. Candelabre bogate în becuri, corpuri suspendate auxiliare pentru majoritatea încăperilor, care să ofere consistența luminii și lămpi încastrate care accentuează elegant detaliile spațiului.

Ulterior, alegerea pieselor de mobilier a mers în aceeași direcție stilată. Canapele voluminoase și în culori clasice, comode masive și cu volumetrii accentuate, toate au ajutat în definirea eleganței locuinței.

Iar, desigur, completarea armonioasă a designului interior a fost ,,șlefuită” prin accesorii remarcabile: oglinzi cu design atipic, etajere pentru plante aurite sau pufuri și băncuțe în  culori diafane. 

Sper că te va încânta rezultatul final al proiectului, că vei descoperi printre imagini inspirație să redecorezi sau să amenajezi locuința ta. Și dacă ți-a plâcut această pagină din portofoliu, apreciez un share pentru a-i inspira și pe prietenii tăi. #caseinspirate #designpremium

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor