Image Alt

Ioana Stan

Close-up Project: City retreat apartment

Astăzi vreau să-ți împărtășesc detaliile unui proiect de amenajare interioară de suflet, într-un apartament urban conceput pornind de la stilul elegant și rafinat al clientului.

Decorarea locuinței a avut în centrul ei linii clasice, mobilier în nuanțe nobile și somptuoase, iar geometria încăperilor a fost construită ulterior integrând armonios obiecte luxoase și cu detalii care să continue elegantețea spațiului.

  1. Livingul și zona de dining au fost concepute în jurul mesei, aleasă special cu blat din marmură și picioare aurii, asortată ulterior cu ușile separatoare ale spațiului. Faptul că structura mesei e impozantă, iar detaliile construcției ei respectă atât un stil cosmopolit, dar oferă și eleganță zonei de servit permite alegerea scaunelor și a fotoliilor mult mai ușor ca adaptabilitate la spațiul creat. Accentuarea mesei a fost făcută apoi de un candelabru clasic, alb, suspendat până la jumătatea spațiului dintre tavan și blat, pentru a pune și mai mult în lumină detaliile marmurei.
  2.  Bucătăria și zona de gătit au fost armonizate apoi în culoarea albă, pentru a păstra același stil clasic și a nu atrage atenția asupra altor detalii decât a corpurilor de iluminat care sunt poziționate înspre zona de acces la corpurile de depozitare.
  3.  Dressing-ul și dormitorul continuă unitatea locuinței prin piese de mobilier din lemn de esență tare, accesorizate prin fotolii moi, pline, draperii uni, gri și, din nou, corpuri de iluminat elegante și cu motive aurii, care traversează întreaga casă
  4.  În ceea ce privește toaletele, am ales să încep tot de la o non-culoare, albul, peste care să adaug motive clasice în alegerea gresiei și a faianței, lămpădarelor și mobilierului rafinat din baie.
Te invit să descoperi și prin imagini amenajarea clasică, urbană și etern în tendințe și sper să găsești inspirație dacă urmează să îți decorezi casa în dulcele stil clasic.

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor