Image Alt

Ioana Stan

Măsuța de cafea și integrarea ei în decorul casei tale

Care dintre dimineți sunt preferatele tale? Cele de weekend, când plănuiești activități în jurul hobby-urilor tale? Sau mai degrabă cele din primele ore de luni până vineri, când te trezești mai devreme, în liniștea casei, doar să poți planifica ziua ce-ți stă în față? Oare preferi să îți faci liste, să notezi idei inspirate sau să îți iei telefonul sau tableta și să navighezi printre task-urile trecute acolo?

Dacă faci oricare dintre lucrurile de mai sus, probabil le începi cu o ceașcă de ceai sau o cafea bună lângă tine. Iar azi vreau să te inspir chiar prin decorul și alegerea atmosferei din jurul măsuței de cafea, unde încep majoritatea planurilor tale zilnice. 

Masa de cafea, sau măsuța decorativă pe care o folosești să concentrezi zona de interes a living-ului, sau a unui spațiu generos de lobby a devenit în ultimii ani o alegere de decor esențială în orice locuință. Cum dinamica activităților s-a mutat înspre zona digitală și am început să ne transformăm locuințele pentru munca de acasă, de ce să nu ne creăm și spații care să ne inspire în task-urile pe care le facem din confortul locuințelor noastre?

Așadar, te invit printre câteva dintre decorurile create de mine, care au în centrul lor măsuța de cafea.

Alegerea mesei îți oferă nenumărate posibilități, începând de la dimensiunea ei, materialul din care e produsă și chiar dacă decizi să te limitezi la una singură sau combini 2-3 măsuțe în același decor.

Recomandările mele atunci când alegi măsuța de cafea sunt:

  • să o pui în contrast față de canapea și covorul pe care o așezi( dacă există)
  • să alegi materiale metalice sau lemnoase, dar cu structură durabilă și care să dea impresia de vigoare a amplasamentului
  • dacă alegi mai mult de o măsuță, să îndrăznești să combini diferite modele/ compoziții de mese, pentru un look cât mai ,,homie”
  • înălțimea ei să fie mai mică decât a canapelei sau a fotoliului din jur, atât cât să creeze impresia de îmbrățișare a acesteia de către canapea 

Te las acum cu un tur printre decorurile centrate pe măsuțele de cafea din câteva proiecte de suflet și îți doresc inspirație în crearea unui spațiu de savurat cafeaua inspirat!

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor