Image Alt

Ioana Stan

Umple cu lumină camerele casei tale, pentru buna ta dispoziție zilnică

 

 

Orice atmosferă se înviorează instant când soarele inundă din plin încăperile cu lumina naturală. Dar ce faci atunci când casa ta sau anumite spații din ea nu sunt orientate să capteze lumina și să o răspândească armonios înăuntru?Avem noi niște propuneri pentru tine. De fapt, una singură, în mai multe variante: lampa de interior. Ai atâtea modele, dimensiuni, culori sau materiale din care te poți inspira, încât creativitatea și preferințele tale nu au motive să aibă limite atunci când le alegi.Iubești stilul natural? Caută lampadare sau veioze din materiale ca: bambusul, lemnul sau în culori cât mai aproape de cele care imită natura în exterior: pădurea, parcul, zonele care îți dau un vibe fresh.  

Te entuziasmează tot ce e nou și ești mereu la curent cu ultimele tendințe, ba chiar ai și un board pe Pinterest cu cele mai shiny piese de decor? Probabil faci parte din categoria celor care țin pasul cu trendurile, iar ție îți recomandăm candelabre sau piese de lumini ambientale în nuanțe uni, din materiale solide.Propunerile noastre sunt culorile închise, gri, negru, alb-statement, iar din compoziție recomandăm să facă parte: metalul, liniile geometrice și asamblările solide.

Partea faină la la alegerea luminii de interior e că nu e niciodată prea mult sau nu există limitări la poziționarea lor în diferite camere ale casei. Totuși, alege să dai mai mult focus luminos zonelor în care petreci mai mult timp pentru activitățile care îți fac plăcere. De exemplu, dacă ai o bibliotecă și un fotoliu în apropiere joacă-te cu zona de iluminat acolo. Sau, poate preferi vizitele dese ale prietenilor în jurul mesei din living: creează acolo lumina difuzată înspre masă, pentru un sentiment de căldură și apropiere. 

Indiferent ce ai alege, opțiunile sunt nenumărate. Găsești și pe site-ul nostru o selecție făcută de designerii Primera la corpuri și produse de iluminat.

Fă din casa ta un spațiu senin, luminos, deschis și primitor, iar buna-dispoziție te va cuprinde zilnic!

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor