Image Alt

Ioana Stan

Tips and Tricks pentru Alegerea Lavabilului

Am decis sa va propun cateva sfaturi pentru momentul in care alegeti culoarea peretilor definind ambientul casei voastre.

1. Tineti cont intai de textilele pe care doriti sa le folositi-un rol foarte important il joaca draperiile. De asemenea, mai puteti tine cont si de alte textile precum covorul sau materialul canapelei si al fotoliilor. Daca respectati aceasta ordine, va fi mai usor sa alegeti culoarea de baza a spatiului vostru.

2. Tineti cont de luminozitatea incaperii si incercati sa alegeti culori deschise pentru camerele mai putin luminate si experimentati cu alte tipuri de nuante in spatiile cu lumina abundenta. Nu uitati ca orice nuanta va parea mai inchisa daca spatiul nu dispune de suficienta lumina naturala!

3. Alegeti o nuanta de baza si folositi nuantele derivate in restul incaperilor. Ganditi-va la casa voastra ca si la un intreg care in final trebuie sa confere o senzatie de armonie.

4. Incercati sa folositi mostre, pe care le puteti aseza langa piesele de mobilier si langa textile pentru a face o alegere potrivita.

5. Mergeti pe tonuri neutru pentru a evita problemele create de culorile saturate. Dupa cum v-am mai spus, preferatele mele sunt nuantele taupe, care ofera o paleta foarte larga in ceea ce priveste saturatia (de preferat culori deschise) si varietatea nuantelor.

We design a lifestyle! 

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor