Image Alt

Ioana Stan

Romantism și eleganță în stil parizian

 

Viața trebuie mereu presărată cu iubire…de aceea trebuie să ne asigurăm că proiectăm acel mediu în care sentimentele pozitive înfloresc mereu, indiferent de oră, anotimp sau loc. Inspirația vine din locurile care ne marchează pentru totdeauna…acele destinații care emană emoție la fiecare pas.

Cum ar fi, dacă ai putea să te trezești pentru tot restul vieții într-un decor parizian? Acel echilibru perfect între lux și tradiție.

Meditând la străzile boeme ale Parisului și la decorurile diafane…am creat o adevărată poveste romantică în care eleganța întâlnește bunul gust într-un design interior creat din pasiune pentru culoare și frumos.

Totul începe cu camera de zi, spațiul în care se creează cele mai profunde legături de familie și prietenie. Aceasta se bucură de un decor proaspăt în care optimismul albastrului pigmentează atmosfera caldă generată de nuanțele de roz și crem. De asemenea, mobilierul cu aer ușor minimalist oferă senzația de spațiu aerisit încurajând libertatea de manifestare a celor mai colorate gânduri și idei.

Elementul central este masa, menită să ofere momente de relaxare pentru toți membrii familiei, pentru un ceai aromat sau o ciocolată caldă alături de poveștile care ne-au marcat ziua. Armonia se creează în momentul în care celelalte piese de mobilier se așează în jurul mesei. Senzația de confort se accentuează prin șemineul modern, creat din sticla special aleasă pentru spectacolul vizual al flăcărilor.

Eleganța curge prin toate colțurile locuinței ajungând în holul imens în care tapetul auriu luminează complet spațiul, efect întregit și de corpul de iluminat plasat pe tavan. Spațiul extins al holului este avantajat și de oglinda decorativă cu detalii glamour care creează un aer sofisticat, accentuând într-un mod interesant albul pereților învecinați.

Zona de dining se îmbină armonios cu cea de living room.  În această manieră se remarcă și textura catifelată a canepelei, scaunelor și fotoliilor, care oferă un confort aparte pentru ca tu să te reîncarci cu energie.

Bucătăria în stil clasic se evidențiază prin mobilierul alb a cărui frumusețe nu se demodează niciodată, alături de detaliile în note pastelate de roz, albastru și verde, asemeni primăverii care revine la viață iar și iar cu fiecare sesiune de gătit.

Efectul spectaculos se declanșează în baia care inovează prin alegerea unui tapet în culori puternice în combinație cu faianța de o simplitate aparte care aduce băii obișnuite un plus de stil. În acest fel, timpul petrecut în baie se transformă din rutină în moment de răsfăț. Atmosfera luxoasă este completată prin alegerea unor accesorii extrem de elegante precum oglinda sau detaliile mobilierului. Candelabrul amplasat în tavan, creează impresia unei încăperi de înălțimi impresionante oferind o baie spațioasă în care tu să îți creezi momentele de îngrijire preferate.

Spectacolul fascinant continuă la etaj prin amenajarea dormitorului, care emană liniște și calmitate prin nuanțele pastelate ale tapetului. Detaliile mobilierului sunt de o finețe impresionantă, transmițând prin fiecare formă o personalitate sofisticată. Accentul cade asupra patului, acesta fiind centrul dormitorului, care oferă momente de relaxare prin tăblia tapițată și salteaua confortabilă. Astfel, design-ul recreează confortul camerelor clasice de 5 stele, oferind momentele de destindere specifice concediului, chiar și în zilele obișnuite.

Camera fetiței inspiră la crearea unui univers al copilăriei, care încurajează jocul și veselia prin alegerea unui pat care duce cu gândul la vata pe băț pufoasă și catifelată. Simplitatea definește încăperea, accesoriile fiind chicotelile celor mici și jucăriile parte din povestea unei copilării fericite.

Design-ul este amprentat de accesoriile care transmit lux și eleganță, acestea fiind învăluite în auriul metalizat, care face din fiecare piesă de mobilier o bijuterie sofisticată. Catifeaua specifică texturilor fiecărui scaun, fotoliu sau canapea este o încântare a simțurilor, la fiecare atingere.

Inspiră-te din design-ul glamour pentru o locuință care nu se demodează niciodată, perfectă pentru o personalitate complexă și ușor sofisticată, care prinde viață prin accente colorate. De la bucătăria inspirată de anotimpul primăverii la living-ul care abundă în eleganță sau dormitorul desprins din hotelurile pariziene…întreaga locuință este o poveste care recreează eleganța în forme și texturi aparte.

 

 

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor