Image Alt

Ioana Stan

Idei și inspirație pentru un living room ideal

La Primera ne reinventăm în fiecare moment și încercăm să găsim inspirație pentru a crea proiecte cu adevărat unice.

Astfel, entuziasmul de astăzi se regăsește în primele raze de soare ale dimineții, în timp ce ne savurăm cafeaua și privim cu optimism către ziua care urmează.

Acest living room este creat în acorduri romantice și nuanțe pastelate iar punctul culminant stă în lumina care se răsfrânge în fiecare piesă de mobilier și textură atent selectată.

Camera dedicată comunicării și amintirilor de neuitat, se conturează armonios în jurul elementului central: peretele din sticlă, care permite luminii naturale să inunde întreaga încăpere și să picteze mobilierul în umbre și nuanțe aparte.

Piesele de mobilier se împletesc în echilibru vizual prin canapeaua gri, în stil minimalist și fotoliile albastre, din catifea cu textură de nor pufos și cu motive florale proaspete, care scot întreaga încăpere din anonimat conferind un strop de veselie întregului concept.

Masa de sticlă, cu detalii aurii, conferă o notă de lux și eleganță, reflectând lumina într-un mod plăcut și oferind senzația de spațiu mare și aerisit. În aceleași tonuri aurii, este selectat și raftul destinat bibliotecii, fiind o modalitate creativă de expunere a cărților preferate.

Culoarea covorului este în tonuri deschise, pentru a se îmbina într-un mod plăcut cu detaliile florale ale fotoliilor, iar textura este extrem de plăcută la atingere pentru a susține fiecare moment de bucurie petrecut în interiorul living-ului.

Armonia continuă în stil clasic prin comoda cu detalii liniare, de un rafinament aparte, în nuanțe crem, care are rol de suport pentru televizor. Un detaliu special constă în ghivecele cu plante și flori, care aduc în interiorul casei bucățele prețioase de natură, pline de prospețime.

Impresia de încăpere mare se creează și prin utilizarea draperiilor înalte, în nuanțe deschise, care emană căldură și creează sentimentul de ”acasă”, plăcut și confortabil. De asemenea, draperiile răsfrâng lumina într-un mod misterios.

Un obiect cu totul special este lampadarul cu trepied, în stilul unui reflector retro care transpune întreaga acțiune într-o scenă de film hollywood plină de culoare și romantism.

Conceptul de design interior s-a bazat pe lumină și pe utilizarea tonurilor calde în creionarea unui spațiu de evadare din agitația cotidiană…un nor pufos, care emană eleganță și splendoare prin cele mai mici detalii, în care poți să respiri o atmosferă dulce de film clasic.

Astfel, vei putea să îți regizezi cele mai frumoase momente alături de cei dragi, cu zâmbete care vor rămâne veșnic amprentate în filmul vieții tale.

Bucura-te in fiecare zi de o atmosferă relaxantă, prin intermediul unui design luminos, în note pastelate.

Get inspired 😉

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor