Image Alt

Ioana Stan

Fa Un Tur Al Proiectului City Apartment!

Situat in centrul orasului Cluj Napoca, City Apartment este un proiect de design in care am imbinat stilul clasic cu modern.

Culorile sunt naturale si texturate, la care am adaugat multe elemente din catifea cum ar fi scaunele de bucatarie, facute la comanda. Culoarea acestora, un verde royal, creaza un contrast armonios cu lemnul folosit pentru blatul insule

 Bucataria e compusa dintr-o insula generoasa, in tonuri naturale de lemn, iar dulapurile sunt din MDF de culoare gri deschis la care am adaugat tapet  decorativ cu sticla securizata. 

Acelasi tip de textil dar in culoare pink salmon, s-a folosit pentru bancheta dressing-ului. Aceste banchete impreuna cu pufurile se pot realiza la comanda din orice textil pretabil, la cererea clientilor nostri. 

  Deoarece apartamentul are doua bai, am optat sa cream o baie naturala din piatra si dus cu cabina din sticla pe cand cealalta baie a fost decorata cu un tapet hexagonal de la Cole and Son iar in drepturile oglinzii am adaugat benzi de led pentru a da un aer contemporan incaperii.

Dormitorul este unul clasic si aerisit, in care am optat pentru un pat capitonat si noptiere de tip masuta, deasupra carora am ales doua aplice simple cu rama argintie.

Masuta de machiaj a fost realizata la comanda impreuna cu puful din catifea albastra cu nasturi aplicati.

 Draperiile pe care le-am ales sunt o nuanta deschisa de turcoaz, pentru a crea un ambient calm si odihnitor.

Holul a fost decorat cu o oglinda Reflected Sun care este potentata de culoarea lavabilului.

Daca doresti mai multe informatii, scrie-ne un mail pe [email protected].

“We design a lifestyle”

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor