Image Alt

Ioana Stan

Cum si de ce sa iti creezi un moodboard cand vrei sa redecorezi!

Moodboard-ul este un colaj de elemente care te ajută să stabilești cum ai vrea să arate proiectul tău final. Acesta, desigur, nu trebuie să se limiteze la design interior ci poate fi extins către alte proiecte personale cum ar fi garderoba sau crearea propriului tău site.

La ce foloseste un moodboard:

 1. Moodboard-ul are rolul de a crea o stare sau un sentiment pe care dorești să îl imprimi în proiectul tău de design. Putem spune că este o sursă de inspirație pe care te poți baza atunci cand devi confuz sau te surprinzi cochetand cu prea multe variante. Parcurgand acest prim pas al organizării, implicit salvezi timp pe care îl poți dedica altor pași din proiectul tău.

 1. Te ajută să îti faci o imagine clară asupra spațiului sau al proiectului tău. Acest lucru te invață să lucrezi structurat dar iți permite să te joci și cu latura artistică din tine.
 1. Te sfătuiesc să alcătuiesti mai mult de un singur moodboard și să lași cateva zile să treacă pană să stabilești pe care îl vei folosi pentru proiectul tău final. Ideile noastre se schimbă în timp, astfel că lăsând câteva zile să treacă, ai siguranța că rezultatul este cel dorit pentru casa ta.
 1. Aduna materiale, texturi, obiecte decorative, piese de mobilier, abajururi, perne, culori, tapet, pufuri și orice altceva te inspiră, asează-le impreună și vezi care dintre ele se potrivesc ca și tematică și din punct de vedere estetic.

 1. Există mai multe site-uri unde poti găsi inspirație, cum ar fi Pinterest, Gomoodboard sau Roomstyler care îți permit să iți creezi propriul moodboard cat și să construiesti un proiect de design pentru casa ta. Mai jos am creat un moodboard pentru unul dintre proiectele noastre preferate de dormitor. Culorile sunt îmbinate armonios, cu accente de albastru și crem iar decorațiunile vin ca o completare perfectă a spațiului creat pentru o cameră de vis!

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

  Post a Comment

  d
  Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor