Image Alt

Ioana Stan

Cu lumina potrivită fiecare cameră se poate transforma într-o poveste

În 2021 ai nevoie de un refresh și modul în care aduci lumina în cuibul tău este un aspect foarte important. Anul acesta tendințele sunt mai mult decât interesante. În primul rând tehnologia LED devine din ce în ce mai accesibilă pe zi ce trece, iluminatul de calitate este mai aproape ca niciodată.

Tonul luminii pe care o alegi, spune multe despre tine și despre obiceiurile tale (evită în dormitor de exemplu lumina albă puternică seara). Putem discuta chiar și despre modul în care controlăm luminile din locuință, un asistent smart wireless nu trebuie să lipsească din nici o căsuță proaspăt amenajată, aplicațiile de pe telefon, un smart controller pus pe perete sau un asistent vocal, toate îți stau la dispoziție oricând vrei să îți schimbi dispoziția, este minunat să ai un sistem de iluminat smart, poți schimba culorile oricând după bunul plac. 

În materie de design putem spune că zicala “old but gold” a revenit în tendințe, culorile de auriu care inspiră o notă de luxury sunt iar la mare căutare, mai ales dacă locuința dvs. are un design Modern sau Art-Deco, sau dacă aveți totul îmbrăcat în marmură de cea mai bună calitate. Atunci când optați pentru nuanțe sau finaje în genul acesta va sfătuim să fie piese cu linii cat mai curate și simple, fără aglomerație.

Puteți mixa corpuri de iluminat cu un design modern și curat în orice spațiu din casa dvs., fie că este vorba de living, bucătărie sau dormitor. Funcționează minunat, o piesă centrală ce plutește elegant va da un aspect simplu, dar îndrăzneț.

Magia poate apărea și atunci când o piesă din genul minimalist este folosită ca lampă pentru citit sau iluminat foarte discret. Mai trebuie să știți că oricât de ostentativ ar suna, zicala “mai mare este și mai bine” se aplică aproape întotdeauna, un candelabru impunător care să troneze în camera de dining deasupra tuturor invitaților dvs. va fi întotdeauna de mare efect, un mic secret ar fi să-l acompaniați cu un frumos șemineu care să-și reflecte lumina călduroasă asupra sa. Deși funcționează la fel de bine și într-o încăpere cu ferestre generoase și pereți înalți. 

Întodeauna simplu va însemna mai bun, optați pentru piese cu un design calm și atrăgător, dar vă rugăm să aveți curaj, curaj să vă exprimați propriul stil, propria identitate trebuie să definească toate alegerile pe care le faceți. Dacă sunteți curioși vă așteptăm la noi în magazin să mai vorbim puțin.

 

 

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor