Image Alt

Ioana Stan

De Valentine’s Day, decorează precum Shakespeare

Cândva Shakespeare scria “Hamlet” în care Ofelia vorbea despre Ziua Îndrăgostiților sau ziua Sfântului Valentin, noi nu eram pe atunci prezenți, dar cu siguranță dacă s-ar fi întâmplat, le-am fi decorat tare drăguț locuința, în ton cu caracterul romantic al perioadei.

Ne pricepem să povestim în culori, în materiale, în texturi și forme, cred că ne pricepem puțin de tot și la scris, de Valentine’s Day colecțiile noastre îți stau la dispoziție, dă-ți frâu liber imaginației, fă-ți curaj și încearcă lucruri noi, combinații interesante de piese și culori.

Dar să mai stăm puțin de vorbă, perioada epocii lui Shakespeare este caracterizată prin stilul Rococo, un stil foarte expresiv, ce se caracterizează prin numeroase ornamente complexe și un număr mare de oglinzi. Printre piesele vestimentare ale vremii putem vedea butoni de aur, combinezoane meticulos desenate, multă dantelă și costume de mătase. Se folosea adesea termenul “perfecțiunea frumosului”. Piesele de mobilier din această perioadă împrumută numeroase elemente din cele enumerate mai sus, putem afirma clar și răspicat că această perioadă a devenit un clasic, creațiile de atunci nu își vor pierde frumusețea în timp, ba chiar au devenit atemporale.

În magazinul Primera avem colecții care vă vor trezi imaginația și încânta privirea. Vă așteptăm!

f

f

x

Contacteaza-ma

pentru idei sau proiecte de amenajari

    Post a Comment

    d
    Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor